Back to top

HÍREINK

Érdekvédelmet ellátó partnerszervezeteinkkel együttműködve esélyteremtési kerekasztalt valósítottunk meg az Óperint utcai közösségi terünkben. A megbeszélés alkalmával lehetőség nyílt a munkatervek összehangolására, aktuális programelemek ismertetésére, CsEÖH kapcsolódási pontok meghatározására.

 

2018-ban immáron hatodik alkalommal szerveztük meg az esélyteremtés jegyében tehetségkutató rendezvényünket, melynek fő célja, hogy elsősorban roma nemzetiségű, valamint más hátrányos helyzetű fiataloknak lehetőséget teremtsünka bemutatkozásra, hogy megmutathassák a bennük rejlő tehetséget, tudást, sokszínűséget.

 

A Bartók Béla Zeneiskolával együttműködve „Hangszer simogató” napot valósítunk meg. A résztvevőkkel tehetségsegítő szakemberek bevonásával megismertetjük a különböző hangszereket ...

 

Együttműködve a Vakok és Gyengénlátók Vas Megyei Egyesületével -  vidéki helyszínen, Gencsapátiban valósítottuk meg a „Láthatatlan vacsora” elnevezésű  ...

 

A Nemzeti Tehetség Program keretein belül együttműködő Tehetség-pontok bevonásával ...

A Nemzeti Tehetség Program keretein belül együttműködő partnerünk bevonásával – Szombathelyi Váci Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola – „Húsvétváró” Családi Kézműves és Tehetségbemutató programot szerveztünk.

A Vas Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház együttműködve a Vakok és Gyengénlátók Vas Megyei Egyesületével 2018. február 22-én ...A rendezvény a Nemzeti Tehetség Program keretein belül valósul meg!A Nemzeti Tehetségprogram keretein belül, pszichológus szakember bevonásával zajlanak az interaktív foglalkozások Vas megyei köznevelési intézmények szülői értekezletein.

Pages