Back to top

HÍREINK

A rendezvény a Nemzeti Tehetség Program keretein belül, együttműködő partnerszervezetünk koordinálásával – Bartók Béla Zeneiskola Szombathely – valósul meg!

A családügy területéhez kapcsolódóan érdekvédelmet ellátó partnerszervezeteinkkel együttműködve szakmai kerekasztalt valósítottunk meg az Óperint utcai közösségi terünkben.

 

Az Új Nemzedék Szombathely Közösségi Térrel, illetve a Savaria Család és Karrier Ponttal együttműködve Mikulásváró Családi délutánt szerveztünk, az Óperint utca 1. szám alatt található közösségi terekben.

 

A Családok Éve programsorozat keretében többgenerációs kézműves foglalkozással vártuk az érdeklődőket 2018. december 9-én vasárnap délután, Gencsapátiban.

2018. december 5-én, az Önkéntesség Világnapjához kapcsolódva 5 Vas megyei helyszínen - Szombathely, Csehimindszent, Körmend, Gersekarát, Vassurány - önkéntes akciódélutánt valósítottunk meg.

A Vas Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház együttműködve az Új Nemzedék Szombathely Közösségi Térrel, valamint a Vas Megyei Civil Információs Centrummal hagyományteremtő ...

 

A Nemzeti Tehetség Program keretein belül együttműködő partnerünk bevonásával – Szombathelyi Váci Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola"Adventi Családi Kézműves és Tehetségbemutató" programot valósítottunk meg.

 

Rád hagyományozom - Többgenerációs gasztro - és kézműves foglalkozás a Pecöli Bóbita Művészeti Óvodában

 

A Fogyatékos Emberek Világnapjához kapcsolódóan "MI is ITT vagyunk!" elnevezésű gálaműsornak adott otthont az Agora SAVARIA Filmszínház.

Pages