Back to top

Légy Te is Önkéntes! – „Az Év Vas Megyei Önkéntese 2017” – díjak átadása

A Vas Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház, együttműködve az Új Nemzedék Szombathely Közösségi Térrel, valamint a Vas Megyei Civil Információs Centrummal hagyományteremtő szándékkal, az Önkéntesség Világnapjához kapcsolódóan, 2017 december 5-én szervezte meg a Légy Te is Önkéntes – „Az Év Vas Megyei Önkéntese 2017” elnevezésű informális szakmai napját, melyen az önkéntes szerepvállalás különböző lehetőségeinek bemutatása mellett díjaztuk az idei évben Vas megyében kiemelkedő önkéntes tevékenységet végző személyeket, valamint 1 megyei civil szervezetet.

A szakmai nap délelőtti periódusában bemutatásra került az országosan használt www.onkentes.gov.hu honlap, plenáris előadások keretein belül különböző szervezetek, intézmények képviselői tartottak előadásokat.

A rendezvény kora délutáni szakaszában a díjátadásra került sor. A Vas Megyei Civil Információs Centrummal előzetesen kiválasztottuk „Az Év Vas Megyei Szervezetét”. Az idei alkalommal az önkéntesség és a társadalmi integráció területén nyújtott példaérékű tevékenysége okán a Vakok és Gyengénlátók Vas Megyei Egyesülete kapta meg az elismerést.

 

„Az Év Vas Megyei Önkéntese 2017” díjazottjai:

  • Erős Klára (Szombathelyi Egyházmegyei Karitász, Körmendi Plébániai Karitász Csoport)
  • Ambrus Tivadarné (Szombathelyi Evangélikus Diakóniai Központ)
  • Kila Krisztina (Új Nemzedék Szombathely)
  • Szijj Laura és Thököly Fanni (Fekete István Állatvédő Egyesület)

       

Nagyításhoz kattints a képre!